Er det barneseter på bussen?

Barn under 2 år har ikke eget sete på busstransporten til og fra hotellet.
Normalt sett er det ingen barnestoler på bussen eller i taxien, og på grunn av store monteringsvariasjoner på barnestoler og fordi flertallet av bussene vi bruker kun har 2-punktsbelte, kan vi heller ikke garantere at det er mulig å bruke sitt eget medbrakte barnesete.

Aktuell informasjon

Thomas Cook Airlines Scandinavia har byttet navn til Sunclass Airlines

Thomas Cook Airlines bytter navn til Sunclass AirlinesDet var med stor glede at vi den 30. oktober kunne presentere våre nye eier - Petter Stordalen...