Hvordan får jeg informasjon om transport til hjemreisen?

Hvis du har bestilt en charterreise med transport får du informasjon om når bussen henter deg på hotellet via SMS ca. 24-48 timer før avreise.

Har du kjøpt transfer på en kun flybillett (altså uten hotellopphold) skal du selv kontakte vårt personale på plass senest 24 timer før hjemreisen. Kontaktinformasjon finner du i reisedokumentet.

Hvis du har bestilt en reise med rutefly med transport får du informasjon om tider for transport på hotellet eller i reisedokumentene dine.

Aktuell informasjon

Thomas Cook Airlines Scandinavia har byttet navn til Sunclass Airlines

Thomas Cook Airlines bytter navn til Sunclass AirlinesDet var med stor glede at vi den 30. oktober kunne presentere våre nye eier - Petter Stordalen...