Få hjelp og veiledning

Hvordan sjekker jeg inn på skipet?

Royal Caribbean International
For å gjøre ombordstigningen så enkel og rask som mulig anbefaler vi at du sjekker inn online. Det er det mulig å gjøre inntil fire arbeidsdager før avreise.

Når du har sjekket inn skal du ta med deg et utskrevet og signert Set Sail Pass, samt dine id-dokumenter og gå til Set Sail-området i cruiseterminalen. Der får du dokumentene dine kontrollert og mottar et Sea Pass-kort.  Dette kortet bruker du om bord og det fungerer som din legitimasjon. Hvis du ikke har sjekket inn online tar du med deg pass og cruisebilletter til disken i cruiseterminalen der representanter for rederiet sjekker deg inn og skriver ut et Sea Pass-kort.

Innsjekking: Royal Caribbean International og Celebrity.

Costa Cruises
Reisedokumenter for alle passasjerer sendes ut til deg når du har gjort en registrering online, tidligst to uker før avreise.

Når du går om bord skal du ha bestillingsnummeret for cruiset tilgjengelig sammen med personopplysninger og reisedokumenter for alle reisende.

Innsjekking: Costa Cruises
Fyll inn opplysningene dine under samtlige fliker, du er ferdig når det står 100 % complete. Du kommer til å bli tilbudt nyhetsbrev og annen reklame fra Costa Cruises, tre spørsmål om dette må besvares før du kan avslutte innsjekkingen. Trykk på ”send” for å fullføre innsjekkingen.

Påse at du skriver navnet identisk som på billetten. På bokstavene æ,ø og å kan det være at du må skrive ae/a, oe/o eller aa/a

Norwegian Cruise Line
For å gjøre ombordstigningen så enkel og rask som mulig anbefaler vi at du sjekker inn online. Det er det mulig å gjøre fram til fire arbeidsdager før avreise. Hvis denne informasjonen ikke blir registrert kan det føre til forsinkelser eller i verste fall at du kan bli nektet innreise i landet eller ombordstigning på skipet. Du kan sjekke inn online senest fire dager før avseiling. 

Innsjekking: Norwegian Cruise Line

 

Problemer med å sjekke inn?

 

 

Aktuell informasjon

Thomas Cook Airlines Scandinavia har byttet navn til Sunclass Airlines

Thomas Cook Airlines bytter navn til Sunclass AirlinesDet var med stor glede at vi den 30. oktober kunne presentere våre nye eier - Petter Stordalen...

Les mer

Hvordan påvirker Coronaviruset min reise?

Utenriksdepartementet fraråder alle reiser til Hubei-provinsen. Videre frarådes reiser som ikke er strengt nødvendige til øvrige...

Les mer