Få hjelp og veiledning

Kan jeg ta med barnevogn på flyturen?

Barnevogn på flyreisen

Det er som oftest kostnadsfritt å ta med barnevogn på flyet, sjekk på nettsiden til ditt flyselskap for å se hva som gjelder for din reise.

Reiser du med Thomas Cook Airlines og barnet er under 2 år kan du ta med en barnevogn utover den tillatte bagasjevekten på 10 kg. Hvis barnet er 2 år eller eldre regnes barnevognens vekt inn i den totale bagasjevekten. Barnevogn/-trille skal sjekkes inn som spesialbagasje, som oftest er det ikke tillatt til å ta med barnevogn frem til flyet. Det finnes ofte utlån av vogner på flyplassen.

Bagasjeregler

Vi anbefaler at vognen pakkes ordentlig inn og at løse deler som hjul, paraplyer osv. avmonteres. På flyplassen kan du som regel kjøpe en plastpose som beskytter vognen.

Thomas Cook Airlines anbefaler reisende med barnevogn å bruke en Airshells, Prampack eller et liknende produkt ettersom det minsker risikoen for skader på bagasjen.

Aktuell informasjon

Aktuell informasjon om Vings reiser

Mandag 23. september begjærte Vings eier, Thomas Cook Group, konkurs. Fra og med tirsdag 24. september er Vinggruppens virksomhet i Norden igjen i...

Les mer