På Min Side kan du bestille / avbestille tillegg, betale din reise, melde deg på eller av nyhetsbrev, restplass- og hotellvarsel, og her kan du også legge inn dine ønsker til hotellet.

Du blir automatisk medlem på Min side når du bestiller en reise på ving.no, og har du Min Side vil alle dine fremtidige reiser synes der. Reisen forsvinner fra Min Side på avreisedagen. Har du ikke bestilt reise ennå, kan du fint opprette en Min Side her.

Har du glemt passord eller er usikker på om du har et passord kan du velge glemt passord og få tilsendt muligheten for å lage et nytt.

Aktuell informasjon

Aktuell informasjon om Vings reiser

Mandag 23. september begjærte Vings eier, Thomas Cook Group, konkurs. Fra og med tirsdag 24. september er Vinggruppens virksomhet i Norden igjen i...