På Min Side kan du bestille / avbestille tillegg, betale din reise, melde deg på eller av nyhetsbrev, restplass- og hotellvarsel, og her kan du også legge inn dine ønsker til hotellet.

Du blir automatisk medlem på Min side når du bestiller en reise på ving.no, og har du Min Side vil alle dine fremtidige reiser synes der. Reisen forsvinner fra Min Side på avreisedagen. Har du ikke bestilt reise ennå, kan du fint opprette en Min Side her.

Har du glemt passord eller er usikker på om du har et passord kan du velge glemt passord og få tilsendt muligheten for å lage et nytt.

Aktuell informasjon

Thomas Cook Airlines Scandinavia har byttet navn til Sunclass Airlines

Thomas Cook Airlines bytter navn til Sunclass AirlinesDet var med stor glede at vi den 30. oktober kunne presentere våre nye eier - Petter Stordalen...

Les mer

Hvordan påvirker Coronaviruset min reise?

Utenriksdepartementet fraråder alle reiser til Hubei-provinsen. Videre frarådes reiser som ikke er strengt nødvendige til øvrige...