Få hjelp og veiledning

Kan jeg få Coop rabatt hos Ving?

Kan jeg få Coop-rabatt hos Ving?

Ja, fra og med 20. januar 2020 får du som er Coop-medlem alltid kr 600,- i rabatt pr. bestilling. Rabatten gjelder på alle pakkereiser, det vil si når du bestiller både fly og hotell. Gjelder også cruise-pakker. Rabatten gjelder ikke uspesifiserte reiser.

For å få rabatten må du først logge deg inn på Coops medlemssider og bestille pakkereisen din derfra. Rabatten kan kombineres med ekstisterende rabatter og gjelder uansett hvor nært opptil avreise du bestiller reisen din.

Rabatten gjelder kun nye bestillinger og kan ikke legges på ekstisterende bestillinger. Hvis du har en ekstisterende bestilling med åpent kjøp kan du avbestille reisen, for så å bestille ny reise via Coop medlemssider. Det kan imidlertid ikke garanteres at prisen ikke endrer seg i mellomtiden. Det er ikke mulig å kjøpe reisen til en annen pris enn det som gjelder den aktuelle dagen. Hvis du vil avbestille reisen din og bestille på nytt anbefaler vi at du kontakter oss først. Du finner kontaktinformasjon lenger ned på denne siden.

Hvis du allerede har betalt reisen og ikke lenger har åpnet kjøp vil det ikke lønne seg å avbestille og bestille på nytt. 

Du må tillate "cookies" fra Coop.no på den PC, nettbrett eller telefon du bestiller ifra. 

 

Aktuell informasjon

Om koronaviruset

Vi forstår at mange har spørsmål om spredningen av Koronaviruset. Vi følger situasjonen nøye for å holde oss, og...

Les mer