Hvordan bestiller jeg spesialbagasje?

Har du behov for å ha med deg spesialbagasje som sportutstyr, rullestol eller medisinsk utstyr på flyet, kan det være ulike regler hos flyselskapene.

Sunclass Airlines
Les om spesialbagasje

Andre flyselskaper
Finn ditt flyselskap i oversikten og lese om spesialbagasje

Er du i tvil om hvilket flyselskap du skal fly med, vil du kunne se dette på din billett, på Min Side under bestilt reise eller under din reise i Vings app.

Aktuell informasjon

Thomas Cook Airlines Scandinavia har byttet navn til Sunclass Airlines

Thomas Cook Airlines bytter navn til Sunclass AirlinesDet var med stor glede at vi den 30. oktober kunne presentere våre nye eier - Petter Stordalen...