Hvordan sjekker jeg inn på flyet?

Sjekke inn online / sjekke inn på Internett

Flyr du med Sunclass Airlines kan du på utvalgte destinasjoner sjekke inn online via data eller mobil. 24 timer før avreise får du en e-post fra Sunclass Airlines med instruksjoner og lenke til innsjekkingssiden. Etter innsjekking kan du velge om du vil laste ned boardingkortet ditt på mobilen, sende det til e-posten din eller skrive det ut via PDF

Her sjekker du inn

Du kan kun sjekke inn online når du får dette spesifikt opplyst i dine reisedokumenter eller i en separat e-post.

Når du reiser med rutefly kan du i mange tilfeller sjekke inn allerede 30 timer før avreise. Hos de fleste flyselskapene kan du også velge plass om bord og i enkelte tilfeller skrive ut boardingkortet i forkant. Ved å logge inn med flyselskapets bestillingsnummer (PNR) ser du hva som gjelder for akkurat ditt flyselskap. PNR er oppgitt på reisedokumentene.

For Vings reiser med rutefly til USA anbefaler vi at du er på flyplassen minst 3 timer før avgang på grunn av sikkerhetskontroller og passasjerinformasjonen som flyselskapene oppdaterer amerikanske myndigheter med.

Sjekke inn via App på telefonen

Reiser du med Sunclass Airlines kan du sjekke inn via vår App. Her kan du laste ned appen.

Ombordstigningskortet kan legges inn under "Wallet" (fungerer derfor ikke på Ipad).

Sjekke inn på automat på flyplassen

Innsjekkingen på flyplassen begynner to timer før flyets avgang og stenger som regel 1–1,5 timer før avgangen. Det er viktig at du er ute i god tid. Se reisedokumentene dine for mer informasjon. Eventuell bagasje som skal sjekkes inn leveres i bagasjeinnleveringen eller ved "Self Service Bagdrop" og reisedokumentene vises frem ved innsjekkingen.

Flyr du med Sunclass Airlines kan du sjekke inn selv på våre innsjekkingsautomater på  Oslo Lufthavn (OSL), Flesland (BGO), Sola (SVG) og Værnes (TRD).

Les mer om innsjekking på automat.

Cruise

Hvordan sjekker jeg inn på skipet?

Aktuell informasjon

Thomas Cook Airlines Scandinavia har byttet navn til Sunclass Airlines

Thomas Cook Airlines bytter navn til Sunclass AirlinesDet var med stor glede at vi den 30. oktober kunne presentere våre nye eier - Petter Stordalen...