Hvordan sjekker jeg inn på flyet?

Sjekke inn online / sjekke inn på Internett

Flyr du med Thomas Cook Airlines kan du på utvalgte destinasjoner sjekke inn online via data eller mobil. 24 timer før avreise får du en e-post fra Thomas Cook Airlines med instruksjoner og lenke til innsjekkingssiden. Etter innsjekking kan du velge om du vil laste ned boardingkortet ditt på mobilen, sende det til e-posten din eller skrive det ut via PDF

Her sjekker du inn.

Du kan kun sjekke inn online når du får dette spesifikt opplyst i dine reisedokumenter eller i en separat e-post.

Når du reiser med rutefly kan du i mange tilfeller sjekke inn allerede 30 minutter før avreise. Hos de fleste flyselskapene kan du også velge plass om bord og i enkelte tilfeller skrive ut boardingkortet i forkant. Ved å logge inn med flyselskapets bestillingsnummer (PNR) ser du hva som gjelder for akkurat ditt flyselskap. PNR er oppgitt på reisedokumentene.

For Vings reiser med rutefly til USA anbefaler vi at du er på flyplassen minst 3 timer før avgang på grunn av sikkerhetskontroller og passasjerinformasjonen som flyselskapene oppdaterer amerikanske myndigheter med.

Sjekke inn via App på telefonen

Reiser du med Thomas Cook Airlines kan du sjekke inn via vår App. Her kan du laste ned App'en.

Ombordstigningskortet kan legges inn under "Wallet" (fungerer derfor ikke på Ipad).

Sjekke inn på automat på flyplassen

Innsjekkingen på flyplassen begynner to timer før flyets avgang og stenger som regel 1–1,5 timer før avgangen. Det er viktig at du er ute i god tid. Se reisedokumentene dine for mer informasjon. Eventuell bagasje som skal sjekkes inn leveres i bagasjeinnleveringen eller ved "Self Service Bagdrop" og reisedokumentene vises frem ved innsjekkingen.

Flyr du med Thomas Cook Scandinavia kan du sjekke inn selv på våre innsjekkingsautomater på  Oslo Lufthavn (OSL), Flesland (BGO), Sola (SVG) og Værnes (TRD).

Innsjekkingsautomatene åpner som beskrevet nedenfor:

Avreise samme dag (ettermiddags- og kveldsflygninger): fra kl. 11.00
Avreise neste dag (morgenflygninger): fra kl. 18.00 dagen før *

Vær oppmerksom på at du ikke får levert inn bagasje før 2 timer før avgang selv om du sjekker inn dagen før. Alle som sender bagasje må vise pass. (Unntaket er Oslo Lufthavn, der passasjerer som skal reise før kl. 07.30 kan sjekke inn bagasjen sin fra kl. 19.00 til kl. 22.00 kvelden før avreise *. Alle reisende må da selv være til stede for å sjekke inn sin bagasje.)

*For tiden er det ikke mulig å levere bagasjen kvelden før avreisen, når du reiser med Thomas Cook Airlines. Årsaken til dette er ombygging av bagasjesystemet på flyplassen.

Kontakt Thomas Cook Airlines på 64006999 hvis du har spørsmål om innsjekking.

Cruise

Hvordan sjekker jeg inn på skipet?

Aktuell informasjon

Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

Hvor mye bagasje kan jeg ha med meg? Når du reiser med vårt eget flyselskap, Thomas Cook Airlines, gjelder det følgende for bagasje. Du...

Les mer

Hvor finner jeg passord til Min Side?

På Min Side kan du bestille / avbestille tillegg, betale din reise, melde deg på eller av nyhetsbrev, restplass- og hotellvarsel, og her kan...