Få hjelp og veiledning

Hva kan jeg ha med meg i håndbagasjen?

Når du reiser med vårt eget flyselskap, Sunclass Airlines, får du ta med deg 20 kg bagasje der maks 6 kg håndbagasje er inkludert. Målene på håndbagasje hos Sunclass Airlines: 55 x 40 x 20 cm. For noen reiselengder og flyklasser kan det variere. For mer informasjon og andre flyselskaper, les mer.

Det er restriksjoner for hva du har lov til å ta med deg både i håndbagasjen og i den innsjekkede bagasjen.

Mengden væske du har lov til å ta med i handbagasjen er begrenset. Med væsker regnes blant annet: geleer, kremer, vann, tannkrem, hårgele, drikke, suppe, saft, parfyme, barberingsskum, blandinger av væske og faste stoffer og innhold i trykkbeholdere.

Vi anbefaler at medisiner tas med i håndbagasjen, i tilfelle sendt bagasje kommer på avveie.

Barnevogn som håndbagasje må kunne legges sammen, slik at den går inn under flyselskapet mål- og vektbegrensning, altså 55 x 40 x 20 cm, og maksvekt på 6 kg.

 
OBS! Kniver, sakser og våpenliknende gjenstander får i praksis ikke pakkes i håndbagasjen. Det er en god idé å pakke så mye som mulig av væsker i den innsjekkede bagasjen for å slippe restriksjoner på væske i håndbagasjen.

Samsung Galaxy Note 7
Vær oppmerksom på at denne telefonen ikke er tillatt om bord i fly, verken i håndbagasje eller i innsjekket bagasje.

https://avinor.no/flyplass/oslo/planlegg-reisen/innsjekking-og-bagasje/Bagasjeregler/skarpespisse-gjenstander

Tips til hva du bør huske å ha i håndbagasjen.

Aktuell informasjon

Thomas Cook Airlines Scandinavia har byttet navn til Sunclass Airlines

Thomas Cook Airlines bytter navn til Sunclass AirlinesDet var med stor glede at vi den 30. oktober kunne presentere våre nye eier - Petter Stordalen...

Les mer