På Min Side kan du bestille / avbestille tillegg, betale din reise, melde deg på eller av nyhetsbrev, restplass- og hotellvarsel, og her kan du også legge inn dine ønsker til hotellet.

Du blir automatisk medlem på Min side når du bestiller en reise på ving.no, og har du en Min Side vil alle dine fremtidige reiser synes der. Reisen forsvinner fra Min Side på avreisedagen.

Har du glemt passord eller er usikker på om du har et passord kan du velge glemt passord og få tilsendt muligheten for å lage et nytt.

Aktuell informasjon

Klimakompenseres reisen min?

Fra og med den 29. april 2019 vil samtlige flyvninger, både flyvninger med vårt eget flyselskap Thomas Cook Airlines og øvrige...

Les mer

Hvilke hoteller inkluderer bagasje på reisen din?

Bagasje er inkludert på reisen din hvis du bestiller en chartertur til et av følgende hoteller Sunwing Family Resorts Sunprime Hotell Ocean...