På Min Side kan du bestille / avbestille tillegg, betale din reise, melde deg på eller av nyhetsbrev, restplass- og hotellvarsel, og her kan du også legge inn dine ønsker til hotellet.

Du blir automatisk medlem på Min side når du bestiller en reise på ving.no, og har du Min Side vil alle dine fremtidige reiser synes der. Reisen forsvinner fra Min Side på avreisedagen. Har du ikke bestilt reise ennå, kan du fint opprette en Min Side her.

Har du glemt passord eller er usikker på om du har et passord kan du velge glemt passord og få tilsendt muligheten for å lage et nytt.

Aktuell informasjon

Klimakompenseres reisen min?

Fra og med den 29. april 2019 vil samtlige flyvninger, både flyvninger med vårt eget flyselskap Thomas Cook Airlines og øvrige...

Les mer

Aktuell informasjon om Ving

Thomas Cook, som Ving er en del av, kan i dag bekrefte at det pågår forhandlinger med Fosun Tourism og våre utlånsbanker om en...