På Min Side kan du bestille / avbestille tillegg, betale din reise, melde deg på eller av nyhetsbrev, restplass- og hotellvarsel, og her kan du også legge inn dine ønsker til hotellet.

Du blir automatisk medlem på Min side når du bestiller en reise på ving.no, og har du en Min Side vil alle dine fremtidige reiser synes der. Reisen forsvinner fra Min Side på avreisedagen.

Har du glemt passord eller er usikker på om du har et passord kan du velge glemt passord og få tilsendt muligheten for å lage et nytt.

Aktuell informasjon

Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

Hvor mye bagasje kan jeg ha med meg? Når du reiser med vårt eget flyselskap, Thomas Cook Airlines, gjelder det følgende for bagasje. Du...